Skip to main content

Jobbsøking handler om mer enn stillingsbeskrivelser og kvalifikasjoner

Vi vet at jobbsøking handler om mer enn stillingsbeskrivelser og kvalifikasjoner. Det handler om å finne en meningsfull karrierevei som gir deg glede, vekst og muligheten til å gjøre en positiv forskjell. 

I WRK Bemanning er vi opptatt av at de ansatte både kan lykkes og trives, og vi ønsker å dele noen av fordelene ved å jobbe hos oss.

Bredt nettverk av oppdragsgivere: 
Vi samarbeider med en rekke aktører i helse- og sosialsektoren, som vil gi deg spennende og varierte muligheter.

Spesialisert kunnskap og bransjespesifikk erfaring: 
Med vår faglige tyngde og ulik erfaring fra feltet, er vi godt kjent med de krav og forventninger som stilles i helse- og sosialsektoren. Dette kommer godt med når vi skal finne rett jobb for deg som søker på ledige stillinger hos oss.

Personlig oppfølging: 
Vi gir deg god oppfølging – både gjennom rekrutteringsprosessen og når du er i jobb. Du kan føle deg trygg og ivaretatt hos oss.

Fleksibilitet: 
Enten du ønsker forutsigbarhet eller fleksibilitet på grunn av andre forpliktelser, har vi mulighet til å legge til rette for turnus og arbeidstid som kan imøtekomme dine ønsker og behov.

Rask responstid: 
Vi er stolte av vår raske responstid, og prioriterer effektiv kommunikasjon med både våre samarbeidspartnere og ansatte.

Spennende karrieremuligheter: 
Vi er opptatt av at du skal oppnå dine karrieremål, og har mange muligheter som kan fremme din utvikling og personlige vekst.